İZMİR / DİKİLİ - Atatürk İlkokulu

02326719337
Salimbey Mh. Şehit Sami Akbulut Cd. No.85 Dikili / İzmir
Vizyon
Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Biat eden değil,düşünen ,sorgulayan,eleştiren,öz eleştiriyi de bilen,araştırmacı, Öz güveni yüksek,demokratik ve laik düşüncelere sahip,Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için Sürekli çalışan,Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık,güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Atatürk İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Sabah 08.50 - Öğle 14.35
Jeotermal