İZMİR / DİKİLİ - Atatürk İlkokulu

Hand in Hand e-twinning Projesi

Okulumuz 2/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Elif AŞÇI liderliğinde Avrupalı ortakları ile yürüttüğü Hand in Hand projesine başlamıştır. Projemizin amacı küresel sorunlara dikkat çekmek ve bu sorunların çözümüne katkı sağlayacak bilgi, beceri ve sorumluluklara sahip küresel vatandaşlar yetiştirmektir. Proje sürecinde öğrencilerimiz farklı kültürleri tanıyacak, yabancı dil becerilerini geliştirecek ve derslerde Web 2.0 araçlarını kullanarak farklı yöntem ve beceriler ile öğrenmeler gerçekleştirecektir. Projemiz 3 ay sürecek olup proje sonunda öğrencilerimiz küresel sorunların farkına varacak, bu sorunlara çözüm üretme becerilerini geliştirecek küresel vatandaş olma yolunda ilerleyecektir.

29-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 15:36 - Görüntülenme: 41